Gezellige dag senioren in Groningen; NDP geeft pakket
11 Mar 2018, 08:21
foto
Senioren genieten van een gezellige dag in het EBS-logeergebouw te Groningen.


De Ressortsraad van Groningen, Districtsraadslid Frank Rodriguez en Jeugdparlementariër Samjhawn Asneel hebben zaterdag een dag voor senioren gehouden in het EBS-Logeergebouw te Groningen. 180 senioren burgers hebben een gezellige dag doorbracht.

"Wij willen de senioren burgers bedanken voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van het land en willen wij als jongeren ons dankbaarheid en respect tonen aan de senioren. De opkomst van vrijwilligers was bijzonder goed en het is fijn dat er actieve en flinke jongeren zijn die willen helpen met het sociale werk", zegt Samjhawan.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft ook zijn medewerking verleend om deze dag succesvol te maken. De senioren zijn in de gelegenheid stelde om hun Body Mass Index (BMI), bloeddruk- en gewichtsmetingen te doen, waarna zij van advies zijn voorzien. Van deze gelegenheid hebben de senioren gretig gebruik gemaakt.

De senioren burgers werden ook voorzien van een levensmiddelpakket, die mogelijk is gemaakt door de Nationale Democratische Partij (NDP). Gelet op de positieve reacties van de senioren en de participatie van onder meer de jongeren, kan deze dag als succesvol worden aangemerkt, zegt Rodriguez. De structuren van de NDP in het district hebben zich ook dienstbaar opgesteld.

Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March