Nieuw hekwerk en computers voor St.Antoniusschool
10 Mar 2018, 04:42
foto
First Lady Ingrid Bouterse-Waldring was in Coronie voor de oplevering van het nieuwe hekwerk van de St. Antoniusschool en de overdracht van computers aan de school. (Foto: NII)


Het nieuwe hekwerk van de St. Antoniusschool in Coronie is opgeleverd. De First Lady Ingrid Bouterse-Waldring was speciaal hiervoor aanwezig in het district. Bij deze gelegenheid zijn ook de computers van de school officieel in gebruik genomen. Ook de OS Totness heeft computers ontvangen.

De computers zijn door de N.V. Energie Bedrijven Suriname geschonken aan de scholen. Zij zullen gebruikt worden voor de schooladministratie. Bouterse-Waldring legde uit dat zij voorlopig alleen de VOS/VOJ-scholen in het land aandoet in verband met haar computerproject. “Die hebben het nu harder nodig." De basisscholen komen aan de beurt na afronding van dit project. De St. Antoniusschool herdacht op 4 maart haar zestigjarig bestaan, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII)

Schoolleider Marjon Plein stelde het op prijs dat de afdeling van het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie in Coronie, heeft geholpen bij het plaatsen van het hekwerk. “De Oost-westverbinding is een drukke weg en met het plaatsen van de omrastering is de veiligheid van de leerlingen nu gegarandeerd”, gaf zij aan.

Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March