Broki koploper van de SVB/Telesur 2e divisie competitie
05 Mar, 10:25
foto
De standenlijst van de SVB/Telesur 2e divisie competitie. Broki is voorlopig koploper. In de dertiende ronde moeten nog twee wedstrijden worden gespeeld.


Broki is op dit moment de koploper van de SVB/Telesur 2e divisie competitie 2017-2018. Zondag kreeg Broki de ploeg van Happy Boys uit Meerzorg op bezoek in het Mgr. Aloysius Zichem Sportcentrum. Deze wedstrijd eindigde 0-0. Broki heeft nu uit 13 wedstrijden 25 punten en bezet daarmee de 1e plaats.

De 13e speelronde is zaterdag begonnen met twee wedstrijden. Deva Boys kreeg Tahiti op bezoek. De wedstrijd werd gespeeld in het André Kamperveenstadion. Tahiti won de wedstrijd met 1-0, waardoor deze club nu zeven punten heeft uit 13 wedstrijden en bezet de een voor de laatste plaats. Deva Boys blijft steken op 0 punten. Jong Aurora nam het op tegen Slee Jr. Jong Aurora wist met 3-0 te winnen van Slee Jr en verhuisde van de zevende naar de vijfde plaats met 20 punten. Slee Jr. blijft steken op de achtste plaats met 17 punten.

Acoconut met 24 punten uit 12 wedstrijden staat op de 2e plaats gevolgd door Santos met 23 punten eveneens uit 12 wedstrijden. Happy Boys heeft door het gelijkspel tegen Broki nu ook 23 punten, maar uit 13 gespeelde wedstrijden en blijft op de vierde plaats.

De resterende twee wedstrijden worden deze week afgewerkt. Dan krijgt Flora op donderdagavond Kamal Dewaker op bezoek in het Franklin Essed stadion. Op zaterdag gaat Santos op bezoek bij Acoconut in het Ramkhelawan Sportcentrum.

Edgar van Genderen