Politie-informatie over 9e verkeersdode
23 Feb 2018, 15:05
foto


Nandpersad Gajadien (61) is donderdagavond na een verkeersongeval aan de Vierde Rijweg overleden. De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto tegen een elektrische mast was opgereden en een dode te betreuren is. Bij aankomst op de plek werd het levenloze lichaam van Nandpersad op het wegdek aangetroffen.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het voertuig over de Vierde Rijweg reed, komende vanuit Sophia’s Lust richting de Kwattaweg. Ter hoogte van de servicestation verloor de bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg, reed een elektrische mast omver, waarna de auto tegen een schutting tot stilstand kwam. Bij het omver rijden van de elektrische mast moet Nandpersad uit het voertuig zijn geslingerd. Hij belandde op het wegdek, waarbij de elektrische mast op hem viel. Hij was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een broer van het slachtoffer is met lichte letsels per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het is nog niet duidelijk wie het voertuig bestuurde.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden. De verkeersbarometer is met deze verkeersdode landelijk gestegen naar 9, meldt de politie Public Relations.

Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March