Politie-informatie over dood 18-jarige na mishandeling
15 Feb 2018, 20:32
foto


Anastasha Pawirowirono (18) is woensdagavond in het ziekenhuis overleden. Zij liep op maandag 12 februari tijdens een gevecht met haar 39-jarige vriend Trujillo S. te Lust en Rust in het district Commewijne, verwondingen op. Dit meldt de politie Public Relations.

Trujillo S. belde met de politie van Nieuw Amsterdam en deed de melding dat hij met zijn vriendin had gevochten en dat ze letsels had opgelopen. Ook gaf hij door dat hij de ambulance van de RGD-poli van Meerzorg al had ingeschakeld.

De man verklaarde tegenover de politie dat hij zich tijdens het gevecht heeft verdedigd met een ijzeren punttang, waarbij Anastasha letsels opliep in haar gezicht. Het voorwerp overhandigde hij aan de wetsdienaren. De vriend werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Anastasha is met letsels onder haar oog aangetroffen en wenste geen verklaring af te leggen. Per ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer werd eveneens met een hersenbloeding ter verpleging opgenomen op de afdeling Neurologie, waar zij is overleden. Het ontzielde lichaam van Anastasha is voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March