President zegt Concacaf/SVB steun toe bij bouw stadion
15 Feb 2018, 19:44
foto
Staatshoofd Desi Bouterse heeft de president van de Concacaf, Victor Montagliani, ontvangen voor een beleefdheidsbezoek. (Foto: NII)


President Desi Bouterse heeft de topman van de Concacaf, Victor Montagliani, voor een beleefdheidsbezoek ontvangen. Bouterse heeft de ondersteuning vanuit de regering toegezegd om het voetbalniveau in het land op te voeren. De regering zal samen met de Concacaf investeren in de bouw van een nieuw stadion.

Naast de bouw van een nieuw stadion moet ook het André Kamperveen stadion worden aangepakt om te kunnen voldoen aan de voorwaarden om internationale wedstrijden te organiseren. Bij dit bezoek waren onder andere aanwezig de voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), John Krishnadath en de minister van Sport en Jeugdzaken, Joan Dogojo, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

De president van de Concacaf is tevreden met de ontwikkeling van voetbal onder leiding van SVB-voorzitter. De minister van Sport en Jeugdzaken vindt het belangrijk dat de randvoorwaarden om deel te nemen aan de Concacaf spelen in Suriname in orde zijn. “In de jaren ‘70 had Suriname de lead in het Concacaf-gebeuren en dat willen we terug”, zegt Dogojo.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April