Baby overleden aan letsels; ouders aangehouden
12 Feb, 15:25
foto


De vijf maanden oude baby Riley Bhaggan is overleden op de Intensive Care van de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het kind was met ernstige letsels woensdag binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Na verklaringen van getuigen zijn de ouders van Riley, de 25-jarige Shafiek B. en Warsha B. (26) vrijdag aangehouden. Beiden legden tegenstrijdige verklaringen af over de letsels op het lichaam van het kind.

Het kind had uitwendig een bijtwond in haar gezicht en een blauwe plek op het voorhoofd. Verder vertoonde het kindje dat niet bij haar bewustzijn was constant stuiptrekkingen. Volgens de arts heeft Riley ook inwendige letsels opgelopen. Het slachtoffer raakte in coma en overleed vandaag.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is komen vast te staan dat de baby vaker letsels aan het lichaam had. In oktober van het vorige jaar was het kindje met een bovenbeen fractuur opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de ouders in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van Riley is ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.