Telesur wederom in Canto-bestuur
09 Feb 2018, 18:43
foto
Het nieuw gekozen bestuur van Canto. Vierde van linksachter is Telesur-directeur Mike Antonius.


De 34e Annual General Meeting (AGM) & Mini Expo, is kortgeleden gehouden te Trinidad & Tobago. De waarnemende directeur van Telesur, Mike Antonius, zit namens het bedrijf in het Canto-bestuur. Beleidsmedewerker Monique Dongor-Struiken en Manager Corporate Communication, Jennis Asraf, waren ook aanwezig en hebben met collegae van gedachten gewisseld over Disaster Risk management, Marketing & Communications, Corporate Social Responsibility, Vendors/'Suppliers en Technology Trends.

Telesur zal vanuit het bestuur gedurende de komende twee jaren invloed uitoefenen op de telecommunicatie ontwikkelingen in de regio. Er zal flink genetwerkt worden met het doel ICT voordelen voor zowel Suriname als Telesur te halen, zegt de Corporate Cummunication van het bedrijf.

De bijeenkomst is geopend door Secretary General van de Canto, Teresa Wankin. Participanten hebben deelgenomen aan verschillende sessies rond het thema ‘Guiding digital adoption to lead the global market’. Het AGM-programma bestond uit presentatierondes, paneldiscussies en een rondleiding in het datacenter. Het Canto jaarverslag 2016-2017, met zowel de verantwoording over 2016- 2017 als het budget voor 2017- 2018, is gepresenteerd aan de participanten.Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February