GOw2 doneert spullen aan sociale instellingen
09 Feb 2018, 13:03
foto
Kinderhuis Ekklisia is een van de instellingen die een donatie heeft ontvangen van GOw2. (Foto: Staatsolie)


Tien sociale instellingen en gezinnen zijn bedacht door GOw2 Energy Suriname NV. Kindertehuizen, bejaardentehuizen en gezinnen hebben onder andere ontvangen, wasmachines, gasfornuizen, keukenspullen, matrassen, straatstenen, opvulzand, een computer, een freezer, ventilatoren, stoelen en een bureau. De donaties hebben een waarde van SRD 155.000. GOw2 deelt haar succes met minder draagkrachtigen.

De tehuizen die in aanmerking zijn gekomen voor een donatie zijn: Huize Emma, Huize Betheljada, Kinderhuis Mijnzorg, Kinderhuis Open Poort, Stichting Liefdevolle handen, Bureau Alcohol en Drugs, Kinderhuis Ekklisia en Kinderhuis Leliëndaal. De donaties zijn mede mogelijk gemaakt door klanten die bij de GOw2-pompstations tanken.

In december is gestart met de voorbereidingen. Aan de ontvangers is gevraagd om hun behoefte aan te geven. Zij hebben laten merken dat met de donatie, de verwachtingen over te ontvangen goederen zijn overtroffen. De emotionele reacties spraken voor zich. GOw2 hoopt dat deze donaties een stimulans zijn voor deze organisaties om het goede werk voort te zetten.