21-jarige vrouw aangehouden voor neersteken man
08 Feb 2018, 14:57
foto


De verdachte Ravella H. (21) is aangehouden door de afdeling Kapitale Delicten (KD). Zij wordt ervan verdacht de 21-jarige Shakur Merkus op woensdagavond te hebben neergestoken met een scherp voorwerp. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het motief kan worden gezocht in de relationele sfeer. Obductie heeft uitgewezen dat Shakur door de fatale steek is overleden.

Merkus reed in een grijs voertuig naar de Maritieme Politie. Hij waggelde het bureau binnen. Voordat de politieambtenaar hem kon spreken, zeeg hij neer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het verdere onderzoek in deze zaak is door de politie van Geyersvlijt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Tijdens het onderzoek van KD is Ravella H. in beeld gebracht. Voordat zij kon worden aangehouden, stelde haar raadsman de politie in kennis dat de verdachte zich wenste aan te melden. Zij meldde zich met haar raadsman aan. Zij is gelijk aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. In het voertuig is er een scherp voorwerp aangetroffen en in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.


Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February