Optiek Ninon brengt hulde aan oprichter Ninon Brunings
07 Feb 2018, 20:24
foto
Als ode aan oprichter van Optiek Ninon, is de brillenlijn 'NINON' geïntroduceerd.


“Briljant, kleurrijk, modieus en toegankelijk!” Zo beschrijft Danielle Elkerbout-Klaverweide, directeur van Optiek Ninon, de nieuw gelanceerde brillenlijn ‘NINON’ eyewear. Een brillenlijn speciaal ontwikkeld en ontworpen door Surinamers werd dinsdagavond gepresenteerd aan het publiek voor de ingang van het optiek in de Hermitage Mall.

“Op 5 mei 1971 werd Optiek Ninon opgericht door Ninon Brunings. Als zij vandaag in leven was, zou het haar 70e verjaardag zijn geweest. Daarom hebben wij de lancering op 6 februari gepland, als eerbetoon aan haar visie”, legde Elkerbout-Klaverweide uit. “De eigenschappen van ons nieuw product zijn allemaal ook eigenschappen van de oprichter van Optiek Ninon.”

Na het officieel gedeelte volgde er een toost voor de bijzondere mijlpaal voor het bedrijf en de samenleving. Vervolgens kregen bezoekers de gelegenheid om de monturen beter te bezichtigen, op te zetten en eventueel aan te schaffen. Ook werd het langslopende publiek in de gelegenheid gesteld om de monturen te passen en een foto te maken. De NINON collectie bestaat uit 14 verschillende modellen: 5 dames-, 4 heren-, 3 kinder en 2 unisex. Deze collectie zal jaarlijks worden vernieuwd.

Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February