Drie tieners tehuis terecht; verdachte aangehouden
07 Feb 2018, 16:27
foto


De tieners Adriana Cordeiro, Alliah Gordon en Trumane Horatio (allen 16), die als vermist waren opgegeven, zijn terecht. Het drietal liep in de vooravond van dinsdag 30 januari weg uit een kindertehuis in het politieressort Uitvlugt. Een verdachte is aangehouden. Zij waren zes dagen vermist.

Een van de meisjes werd op maandag 5 februari in een woning te Sophia’s Lust aangetroffen. Het meisje was in gezelschap van een man die is aangehouden. Deze verdachte is eerder ingesloten voor seksueel misbruik van hetzelfde meisje in een ander tehuis waar hij werkzaam was. Dit meldt de politie Public Relations.

Op aanwijzing van de verdachte en het jeugdige meisje zijn de twee andere meisjes op een ander adres opgehaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De meisjes zijn vervolgens ondergebracht bij familieleden die zich bereid hebben verklaard hen op te vangen. De politie bedankt eenieder die een bijdrage heeft geleverd tot het spoedig achterhalen van deze minderjarigen.


Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February