Poli Tapoeripa opgeleverd met steun van militairen
06 Feb 2018, 22:38
foto
Het Mungra Medisch Centrum heeft de Technische Dienst van het Nationaal Leger bedankt voor de bouw van de polikliniek te Tapoeripa. Links algemeen directeur Antoine Elias.


Met hulp van de Technische Dienst van het Nationaal Leger is een poli te Tapoeripa gebouwd. Het Mungra Medisch Centrum (MMC) is in opdracht president Desi Bouterse belast met de medische zorg van het Kabalebo en het Wayambo gebied. De directie van het ziekenhuis heeft de militaire die geholpen hebben met het technische gedeelte in de bloemetjes gezet.

De militairen mochten uit handen van algemeen directeur Antoine Elias een award in ontvangst nemen voor hun enorme inzet. De goede samenwerking heeft gemaakt dat de poli in korte tijd kon worden gebouwd. De officiële opening van de poli zal door binnenkort plaatsvinden door de president.

Het MMC heeft tot één van zijn prioriteiten gemaakt om samen met het Nationaal Leger de poli te bouwen, waardoor de lokale bewoners beter geholpen kunnen worden. Het MMC is blij dat de de poli is opgeleverd. Het ziekenhuis zorgt al bijkans 60 jaar voor de medische zorg van de Nickeriaanse gemeenschap en heeft in opdracht van de president zijn vleugels verder uitgestrekt.

Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February