Suriname Cartridge Depot doneert inkt aan bureau Uitvlugt
16 Jan 2018, 08:27
foto
Aristo Kelly, directeur van Suriname Cartridge Depot NV overhandigt de inkt cartridge aan de inspecteur van bureau Uitvlugt.


Het politiebureau Uitvlugt heeft inkt cartridge gekregen van Aristo Kelly, directeur van Suriname Cartridge Depot NV. Hij heeft met ontsteltenis kennis genomen dat de politie zonder inkt zit en daardoor haar werkzaamheden niet goed kan uitvoeren.

Het bedrijf zal de overheid kosteloos ondersteunen en een krediet aanbieden, zodat ze haar doelstellingen kan nakomen. Zodra de overheid in staat is inkt te bestellen, rekent Kelly ook op de loyaliteit van de Staat. Suriname Cartridge Depot is in 2012 opgericht te Paramaribo en vervaardigt hoogwaardige laser toners voor laser printers. Hierdoor kunnen bedrijven tegen de helft van de standaardprijs printen, legt de directeur uit.

Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat schadelijke reststoffen van toners en cartridges niet in het milieu terechtkomen. Suriname Cartridge Depot NV is groeiende en exporteert sinds kort ook toners naar buurland Guyana. De directie hoopt met dit gebaar te worden uitgenodigd om samen met de overheid te gaan recyclen, zodat ze in de toekomst nooit meer zonder inkt komt te zitten. "Recycled toners is een export product van Suriname dus het kan niet dat nota bene onze overheid zonder inkt en toners zit. De veiligheid van elke Surinaamse burger is belangrijk en het is onacceptabel dat inkt hier de spelbreker van is", meent Kelly.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April