Taxichauffeur: Ik bemoei niet met privéleven klanten
16 Jan 2018, 02:48
foto


Gilbert D., Charlo S. en Jurgen B. staan terecht in een drugszaak. De rechter heeft twee getuigen maandag gehoord in deze zaak. De partner van Gilbert D. die gehoord werd, verklaarde dat de man haar gezegd had dat hij cocaïne zou uitvoeren naar Nederland. De tweede getuige in deze zaak is taxichauffeur en monteur. Hij rijdt al jaren taxi voor Gilbert D. en Charlo S., maar hij bemoeit niet in hun privéaangelegenheid.

De vrouw verklaarde dat Gilbert D. samen met Jurgen B. haar opgehaald heeft in Nickerie. Zij zag dat Jurgen B. geld gaf aan haar partner. De vrouw werd thuis afgezet, daarna hoorde zij niks meer van haar partner. Zij kreeg van Charlo S. te horen dat haar partner was aangehouden met drugs.

De monteur tevens taxichauffeur was de tweede getuige in deze zaak. Hij deelde mee dat op de bewuste dag van de aanhouding, hij werd gebeld voor een taxirit naar Zanderij. Toen hij aankwam bij de aangegeven locatie, bleek Gilbert D. met Jurgen B. naar de luchthaven zou gaan. De rit ging toen niet door. Hij gaf aan niet op de hoogte te zijn van de drugs. De verdachten zijn reeds op vrije voeten. De rechter heeft hen gesommeerd op 5 maart aanwezig te zijn. Dan zullen zij worden verhoord.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April