Getuige herkent stem verdachte
11 Jan, 06:27
foto


Desmonds P. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweld. Op de rechtszitting van woensdag is het slachtoffer gehoord. Hij kent de verdachte bij de naam ‘buurjongen’. Hij herkende hem aan zijn stem. Dat heeft het slachtoffer verklaard tegenover kantonrechter Robert Praag.

De man werd door twee criminelen overmeesterd en overvallen. Een van hen maakte het portier van de auto open en bracht hem slagen in het gezicht toe. Zo kon de bestuurder niet meer zien, wie de daders waren. Maar, hij herkent wel de stem van de verdachte en is ervan overtuigd dat het gaat om Desmonds P.

Het slachtoffer verklaarde dat hij het portier van het voertuig probeerde te openen, toen hij aangevallen werd door twee mannen. De verdachte beweerde hij dat een zekere Serano de beroving heeft gepleegd. De verdachte heeft steeds adressen opgegeven waar de politie niemand aantrof. Volgens hem was er niemand anders in de omgeving ten tijde van de beroving. Deze strafzaak zal op 12 februari verder behandeld worden.