Minder donaties voor Leger des Heils tot nu toe
15 Dec, 11:11
foto


Het Leger des Heils heeft dit jaar de helft minder geld opgehaald in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd. De Kerstpottenactie is bestemd voor senioren burgers, minder validen, invaliden en minder draagkrachten. De actie duurt tot en met vrijdag 22 december. Gehoopt wordt dat in deze periode meer donaties zullen worden gedaan, waardoor meer mensen een pakket kunnen ontvangen.

De registratie van de behoeftigen vindt maandag 18 december plaats op het hoofdkantoor aan de Henck Arronstraat van 9.00 tot 14.00 uur. In Nickerie kunnen mensen zich registreren in het kerkgebouw Leger des Heils aan de Landingstraat tussen 9.00 tot 12 uur.

Het is nog onduidelijk of naast Paramaribo en Nickerie in overige districten pakketten zullen worden gedistribueerd. Dit is afhankelijk van de donaties die nog zullen binnenkomen.

Mensen kunnen doneren in één van de kerstpotten in het centrum van Paramaribo en Nieuw-Nickerie. Ook kan geld worden overgemaakt op het SRD rekeningnummer 1082.582 bij De Surinaamsche Bank.