Politie-bericht over verkeersongeval Saramacca
11 Dec 2017, 20:32
foto


Kenneth Oerajoekawa (52) en Arsinio Jubitana (23) zijn zaterdag omgekomen na een verkeersongeval op de Larecoweg. Uit het onderzoek van politie Groningen blijkt dat een Toyota Opa met 6 inzittenden, inclusief de bestuurder reed over voornoemde weg.

De bestuurder die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed, kwam vanuit Boskamp richting de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van kilometer 43½ moet hij bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij belandde in de langs de weg lopende bosschage, botste tegen een omrastering van walaba palen en prikkeldraad en een betonnen paal. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand.

Omstanders schoten de slachtoffers te hulp en haalden de zes gewonden uit het voertuig. Zij werden per ambulance afgevoerd naar de RGD poli te Groningen. Onderweg naar de RGD poli te Groningen lieten Oerajoekawa en Jubitana het leven. De overigen werden verder vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De bestuurder, die militair is, was niet aanspreekbaar en is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Beide ontzielde lichamen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April