Santos geeft koppositie niet uit handen
11 Dec 2017, 10:10
foto
Santos blijft koploper met 16 punten uit 6 wedstrijden.


Santos houdt vast aan zijn koppositie in de 2e Divisie van de SVB/Telesur competitie 2017/2018. De Nickeriaanse ploeg heeft in de 6e speelronde gewonnen van Slee Jr. Santos heeft nu 16 punten uit 6wedstrijden, goed voor de 1e plaats op de ranglijst.

In het Mgr. Aloysius Zichem Sport Centrum is Slee Jr. thuis met 5 -1 verslagen. Acoconut maakte geen fout, zij wonnen van Broki met 2-0 en staat nu op de 2e plaats met 12 punten. De wedstrijd Happy Boys tegen Deva Boys is niet doorgegaan, dus blijft Happy Boys stationair op de 3e plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden.

Door het verlies van Broki tegen Acoconut, en het gelijkspel tussen Jong Aurora en Flora, delen Broki en Jong Aurora de 4e plaats met 8 punten uit 6 wedstrijden.
Kemal Dewaker maakte geen fout en wist Tahiti met 7-1 te verslaan, hierdoor maakt de ploeg twee sprongen omhoog naar een gedeelde 6e plaats met Slee Jr. Door het verlies tegen Santos zakt Slee Jr. van de 5e naar de 6e plaats met 6 punten uit 7 wedstrijden.

Flora speelde gelijk tegen Jong Aurora, maar moet ondanks dat genoegen nemen met de 8e plaats met 6 punten uit evenveel wedstrijden. Tahiti blijft steken op de voor laatste plaats met 1 punt uit 5 wedstrijden. Deva Boys is de rode lantaarn drager met min 3 punten uit 3 wedstrijden. Zij hebben drie punten in mindering gehad voor het spelen met niet-gerechtigde spelers.