Inter Moengo Tapoe wint eindelijk weer
10 Dec 2017, 08:20
foto


Na enkele teleurstellende optredens is het de landskampioen Inter Moengo Tapoe eindelijk weer gelukt om te winnen. Nishaan 42 werd in eigen huis met 5-0 aan de kant gezet. De ruststand in deze ontmoeting was 2-0.

De doelpunten in deze nogal eenzijdige wedstrijd kwamen van Romano Holtuin, Xaviero Gazon, Romeo Kastiel, Donegy Fer en Jerrel Wijks. Nishaan was haast nergens te bespeuren en ook niet opgewassen tegen het aanvalsgeweld van de jongens uit Moengo.

Inter coach Hesron Jeroe is tevreden met het resultaat." De jongens hebben goed gespeeld en hun best gedaan om het getij te keren". De landskampioen moet nu blijven winnen om de spanning in de competitie weer erin te krijgen stelt hij. Daartoe wordt volgens hem hard gewerkt. Niets is volgens Jeroe nog verloren doelend op het prolongeren van het kampioenschap.

De meervoudige kampioen heeft na drie achtereenvolgende verliespartijen nu uit 8 wedstrijden 8 competitiepunten. Inter staat volgende week geboekt tegen Botopasi. Bij Nishaan 42 wil het maar niet lukken. Deze ploeg is de lantaarndrager van de competitie. Sinds het vertrek van coach Roberto Godeken en enkele sleutelspelers gaat het bergafwaarts met de club. Godeken maakt nu goede tijden door met Robinhood die nog steeds ongeslagen is in deze Telesur Eerste Divisie competitie. Zondag komt deze ploeg uit tegen Papatam die nu de voorlaatste plek bezet. Robinhood heeft uit 5 wedstrijden 13 punten en Papatam 6 uit 3.

Overige uitslagen
Notch - Voorwaarts: 0-3
SNL - West United: uitgesteld

Ala-D Media

Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March