Mungra Medisch Centrum en Defensie trekken samen op
08 Dec 2017, 11:11
foto
MMC-directeur Antione Elias en waarnemend directeur van het ministerie van Defensie, Mitchell Labadie, tekenen de samenwerkingsovereenkomst.




Het Drs. Mungra Medisch Centrum (MMC) en het ministerie van Defensie gaan samenwerken voor een jaar. Beide organisaties zullen zijn elkaar ondersteunen bij minimaal vijf projecten. De samenwerking is aangegaan om met effectiviteit en efficiency de gemeenschap beter te dienen.

Het MMC zal faciliterend optreden bij de projecten. In het verlengde van zijn samenwerkingsovereenkomst met de WINgroep zal het zorgen voor de fondsen om projecten uit te voeren. Het Nationaal Leger als onderdeel van het ministerie van Defensie komt in met menskracht, arbeid.

Het gaat om de projecten waarbij poliklinieken worden gebouwd te Kalebaskreek, Donderskamp, Cornelis Kondre en Kabalebo. Het leger zorgt voor logistiek en arbeid. Op zijn beurt zal het MMC specialisten ter beschikking stellen aan het Dr. F.A.C. Dumontier Militair Hospitaal.

Beide organisaties zullen ook zorgen voor het opzetten en exploiteren van een creche die 24 uur zal opereren. De doelgroep voor deze creche zijn de kinderen van het personeel van het MMC en het leger. Ook willen het MMC en Defensie gezamenlijke sportactiviteiten bevorderen en zullen ze ernaar toe streven om een volleybalveld voor de kazerne in Nickerie op te zetten op kosten van het MMC.
Advertenties