Santokhi en Nolan bespreken politieke situatie Suriname
06 Dec, 19:37
foto
De Amerikaanse ambassadeur Edwin Nolan (2e van links) op bezoek bij VHP-voorzitter Chan Santokhi. Uiterst rechts Glenn Oehlers, 1e ondervoorzitter. (Foto: VHP)


VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft woensdag de Amerikaanse ambassadeur Edwin Nolan in het partijcentrum aan de Jagernath Lachmonstraat ontvangen. Diverse actuele onderwerpen zijn tijdens het gesprek aan de orde gekomen.

De samenwerking tussen beide landen, de ontwikkelingen en standpunten over de buitenlandse politiek van Suriname en de Verenigde Staten kwam aan de orde tijdens de bespreking. Verder is de politieke situatie in ons land waaronder de rechtsstaat en de financieel-economische situatie, onder de loep genomen, meldt de VHP.

Er is voorts gesproken over hoe Suriname uit deze penibele situatie kan geraken en wat de lichtpunten zijn in de toekomst. Besproken is ook hoe de VS en de internationale gemeenschap ondersteuning kunnen geven voor de wederopbouw van het land. In de komende tijd zullen de gesprekken voortgezet worden. Glenn Oehlers, plaatsvervanger van de VHP voorzitter, was ook aanwezig bij het bezoek van de Amerikaanse diplomaat.


Wednesday 14 November
Tuesday 13 November
Monday 12 November