Twee doden door verkeersongeval Franchepanestraat
04 Dec, 13:43
foto
Het gehavende voertuig wordt weggesleept. Het verkeersongeval heeft twee levens geëist. (Foto: KPS)


Twee personen hebben het leven gelaten bij het verkeersongeval vannacht aan de Franchepanestraat ter hoogte van de Ronaldlaan. Het gaat om de 32-jarige Gregory Rigters en Siegfert Slagveer, van wie de leeftijd nog onbekend is, meldt de politie Public Relations.

De politie van Uitvlugt heeft ter plaatse drie slachtoffers in een voertuig dat tegen een schutting was gebotst, aangetroffen. Twee hunner vertoonden geen teken van leven. Het derde slachtoffer, de 31-jarige Damio E. is per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer dat agressief was tegen het verplegende personeel, weigerde behandeld te worden en is weggelopen van de SEH, deelt de politie mee.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Rigters vermoedelijk met een hoge snelheid reed en de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Hij kwam vanuit de Lallarookhweg gaande richting de Brokopondolaan.

Het rijbewijs van de bestuurder is in het voertuig aangetroffen. De zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt. Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers springt de verkeersbarometer landelijk naar 72.