Pensioenfonds werkt aan meerjaren communicatieplan
20 Nov 2017, 22:24
foto
Michael Miskin, directeur van Pensioenfonds Suriname.


Het Pensioenfonds Suriname werkt aan een meerjaren communicatieplan dat dit jaar af moet zijn. Een betere communicatie met gepensioneerden uit de overheidsdienst is volgens directeur Michael Miskin nodig om de dienstverlening te verbeteren.


Het Pensioenfonds wil de bewustwording rond pensioenen en pensioengerelateerde zaken bij deze groep vergroten, laat Miskin optekenen via het Nationaal Informatie Instituut. Om de communicatie te verbeteren heeft het Pensioenfonds vorig jaar een website in gebruik genomen. Ook is de afdeling Voorlichting in het leven geroepen. “Om nog meer invulling te geven aan de verbeterde communicatie is het Pensioenfonds in contact getreden met andere pensioenfondsen in Suriname, maar ook pensioenfondsen in de regio. Bij zulke contacten zijn er meestal ook consultants bij en één van de consultants heeft aangeboden om het Pensioenfonds te assisteren bij het opstellen van een communicatieplan.”

Het Pensioenfonds heeft de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met verschillende stakeholders, om precies te weten wat de specifieke behoeftes zijn. Er is gesproken met de Centrale Personeelsadministratie van Binnenlandse Zaken, de Centrale van Landsdienaren Organisaties, de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden in Overheidsdienst en verschillende afdelingen Personeelszaken van diverse ministeries en parastatale bedrijven. “Het ligt in de bedoeling dat de consultant en de afdeling voorlichting van het Pensioenfonds het plan dit jaar af hebben, waardoor we volgend jaar met de uitvoering kunnen beginnen”, deelt Miskin mee.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April