Wegomlegging tijdens oefeningen parade en defilé
19 Nov, 02:58
foto


Dinsdag en donderdag zal het Korps Politie Suriname in de morgenuren op de wegen in de omgeving van de Memre Buku kazerne en de Jagernath Lachmonstraat oefeningen houden. Deze activiteiten hebben te maken met de parade en defilé die op 25 november gehouden zullen worden. De onafhankelijkheidsviering vindt dit jaar plaats in Brokopondo.

Op 23 november zal de generale repetitie aan de Jagernath Lachmonstraat plaatsvinden en wel het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de Leysweg.
Het verkeer komende vanuit de richting van het stadscentrum kan via de Adhinstraat (links af) of de Dhoekieweg West zijn weg verder vervolgen. Het verkeer vanuit de Commissaris Weythingweg kan zijn weg normaal vervolgen.

Tijdens de pre-generale op 21 november en de generale repetitie op 23 november zal het verkeer worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op beide dagen strikt op te volgen voor een vlot verloop van het geheel.