Surinaamse Zangvogel Bond schenkt folders aan STS
18 Nov, 04:46
foto
Robby Gadradj van de Zangvogelbond overhandigt de folders aan Randy Ngaliman van STS. Madhronica Sardjoe heeft de folders ontworpen.


De Surinaamse Zangvogel Bond heeft op vrijdag vijfhonderd folders overhandigd aan de Stichting Toerisme Suriname (STS). Hierin wordt informatie verstrekt over de zangvogelsport. Door de toenemende belangstelling van buitenlandse toeristen voor de zangvogelwedstrijden is besloten folders te maken en te verspreiden.

In de folder wordt in het Engels én het Nederlands een toelichting gegeven over de procedure bij de zangvogelwedstrijden en de uiterlijke kenmerken van de zangvogels. Benadrukt wordt dat de zangvogelwedstrijden als een gratis evenement vrij toegankelijk zijn voor eenieder.

Robby Gadradj, voorzitter van de Surinaamse Zangvogel Bond, gaf bij de overhandiging te kennen dat het gewenst is dat er een goede samenwerking is met de Stichting Toerisme Suriname. Randy Ngaliman, manager Tourist Information Centre te Fort Zeelandia, heeft de folders in ontvangst genomen.

De zangvogelwedstrijden werden op de zondagochtend regulier op het Onafhankelijkheidsplein gehouden, maar de activiteiten zijn tijdelijk verplaatst naar het Telesurveld te Cultuurtuin.