Tiener brengt buurmeisje ernstige steekverwondingen toe
17 Nov, 21:04
foto


Janine E. (17) is aangehouden voor mishandeling. Uit het onderzoek van politie Santo Dorp is gebleken dat de verdachte haar 16-jarige buurmeisje Cerena met een mes meerdere keren heeft gestoken.

Het slachtoffer had eerder een woordenwisseling met enkele zusjes van de verdachte. Daarbij moet zij hen hebben uitgescholden. Zus Janine bemoeide zich ermee, en nam het gevecht over.

Janine loerde het slachtoffer af toen zij naar de winkel liep. Bij terugkeer naderde de verdachte het slachtoffer en bracht haar de steken toe met het scherp voorwerp. Een buurjongen kon erger voorkomen door de verdachte het mes afhandig te maken.

Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Zij is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling. De verdachte is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Het scherpvoorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.