Acoconut nu aan kop na 3e ronde 2e Divisie
13 Nov 2017, 03:05
foto
Standenlijst SVB/Telesur 2e Divisie na de derde speelronde.


Santos uit Nickerie heeft na de derde speelronde van de SVB/Telesur 2e Divisie competitie 2017-2018 de eerste plaats moeten verruilen met Acoconut uit Brokopondo. Zondag is de derde speelronde afgesloten met de wedstrijden Broki - Slee Jr. en Tahiti – Jong Aurora. Broki won in het Essed Stadion met 3-0 van Slee Jr. Tahiti en Jong Aurora kwamen niet verder dan 0-0 in het Ramkhelawan Sport Centrum, dat gebruikt wordt als thuishaven van Tahiti.

Na deze uitslagen van de derde speelronde, waarbij eenieder driemaal aan bod is gekomen, ziet de standenlijst er als volgt uit: Acoconut staat nu alleen aan kop met de volle winst uit 3 wedstrijden, gevolgd door Santos met uit drie wedstrijden 7 punten. Op een gedeelde derde en vierde plaats staan respectievelijk, Broki en Slee Jr. met 6 punten uit drie wedstrijden, waarbij Broki een beter doelsaldo heeft. Op de vijfde plaats staat Happy Boys met 5 punten uit drie wedstrijden.

Jong Aurora neemt de 6e plaats in met 4 punten uit drie wedstrijden. Door de winst van Kamal Dewaker is zij opgeschoven naar de 7e plaats met 3 punten uit evenveel wedstrijden. Door het verlies van Flora tegen Acoconut gaat zij van de 7e naar een gedeelde 8e plaats met Tahiti. Flora en Tahiti hebben uit drie wedstrijden, slechts 1 punt behaald. Deva Boys sluit het rijtje af met 0 punten uit drie wedstrijden op de 10e plaats.

Edgar van Genderen