Inter Moengo Tapoe bezorgt Nos Kasitas gezellige dag
16 Oct 2017, 04:45
foto
Spelers van Inter Moengo Tapoe met kinderen van Nos Kasitas zondag te Hanna's Lust.


Het spelersteam van landskampioen Inter Moengo Tapoe (IMT) heeft pupillen van kindertehuis Nos Kasitas zondag een gezellige dag bezorgd. Doelman Obrendo Huiswoud zegt dat het belangrijk is dat ook deze kinderen de nodige aandacht krijgen. Het bezoek is volgens Huiswoud ook een onderdeel van een nieuw sociaal verantwoordelijkheidsbeleid van de club, dat door clubpresident Ronnie Brunswijk wordt gestimuleerd.

"Wij zijn motivatiegesprekjes aangegaan met de kinderen en hebben ze vooral ook gewezen op het belang van onderwijs en een gezonde levensstijl door te sporten", vertelt de sluitpost van Inter. Ook werd een demonstratie partijtje gespeeld met de pupillen. De voetbalstaaltjes bleven niet uit. "De gemeenschap en onze fans kunnen dit jaar meer van zulke activiteiten verwachten van de club", verzekert Huiswoud.
IMT captain Naldo Kwasie is blij met deze dag. Belangrijk is dat de kinderen van ons hebben genoten en wij van hen, constateert hij tevreden.

De voorbereidingen voor het komende seizoen verlopen goed, zegt Kwasie. "We hebben enkele oefenwedstrijden kunnen afwerken en onze spelsystemen goed uitgeprobeerd. We zijn klaar om voor de zoveelste maal het kampioenschap weer binnen te halen".

Het seizoen in deze 1e Divisie van de SVB start op 20 oktober. Leo Victor komt dan tegen PVV uit. De landskampioen treedt een dag later aan in eigen huis, in het Ronnie Brunswijkstadion, tegen Transvaal.

Ala-D Media
Advertenties