Nederlandse change guru Ben Tiggelaar naar Suriname
14 Sep, 09:56
foto
Ben Tiggelaar


(Aangeboden)

Suriname zal in oktober kunnen profiteren van de kennis en expertise van de leadership en change guru Dr. Ben Tiggelaar. Door tussenkomst van dominee Orlando Bottenbley is Tiggelaar bereid gevonden een bijdrage te leveren aan het leadership- en change denken in Suriname.

Tiggelaar zal tijdens zijn bezoek aan Suriname gast zijn van het Kennis en Expertisecentrum Suriname, KES. In het weekend van 13-15 oktober zal hij een drietal seminars verzorgen voor leidinggevenden uit de publieke en private sector.
Ook hbo, Adek-studenten en kerkleiders zullen in de gelegenheid zijn om aparte sessies te volgen.

De inleider hoopt zijn kennis en deskundigheid op een maatschappelijk verantwoorde wijze te delen met Surinaamse leidinggevenden en young professionals. Het thema voor de seminars is Leadership in a day! Jumpstart yours now”.

Ben Tiggelaar is schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Hij mag gezien worden als één van de belangrijker denkers op wereld. Je kunt hem plaatsen de rij van wetenschappers als Steven Covey, Ken Blanchard en John Maxwell. Ben’s boeken over veranderpsychologie –zoals Doen, 'Dromen, durven, doen'- zijn bestsellers in binnen- en buitenland. Zijn seminar 'MBA in één dag' trok de afgelopen jaren alleen in Nederland al meer dan 17.000 managers. Zijn passie is: mensen helpen om hun dromen in actie om te zetten.

Het streven van KES is erop gericht dat, deelnemers aan de seminars zodanig worden geïnspireerd om te werken aan een nieuw leiderschap in Suriname.


Het KES en expertisecentrum
Fred Derbystraat 50, telefoon 420005, secretariaatkes@outlook.com