MMC winnaar van de Tweedaagse Wandelmars in Nickerie
13 Aug 2017, 11:34
foto
De groep van het Mungra Medisch Centrum dolgelukkig met de eerste prijs.


Het Mungra Medisch Centrum (MMC) is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de Finabank Tweedaagse Wandelmars in Nickerie (TWiN). De school met de meeste lopers was O.S. van Pettenpolder. Deze school werd gewaardeerd met een computer en een printer. Volgens TWiN voorzitter Dennis Nelom heeft de organisatie getoond dat Nickerianen volop hebben geparticipeerd. Nickerie heeft met de 80% participatie een andere wending gegeven aan het wandelmars gebeuren in het district.

Als tweede is geëindigd de Zulu brassband. De derde prijs ging naar Telesur/ Zumbagroep. Bij de scholenklasse is de Schneiders Howard Muloschool op de eerste plaatst geëindigd. O.S. Delhiweg veroverde de tweede plek en de O.S. van Pettenpolder werd derde. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemers van de wandelmars waren respectievelijk de 3-jarige van de Spangenbergschool, Alia Moesnadi en van OS Totness, Chamairo Verwey. De twee oudste lopers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 83.

Er zijn drie bijzondere prijzen uitgereikt aan individuele lopers. Zij hebben op beide dagen de route tweemaal gelopen. Het gaat om de dames Sylvia Koemar, Maureen en Claudia Bulo. Er waren ook prijzen voor de superklasse, die werden uitgereikt aan het Blinden Centrum Suriname, het Zuster Dankerscentrum en de groep van de rolstoel gebruikers in Nickerie. Ook Marlon Menso kreeg een award. Hij is de bedenker van de naam van de organisatie, TWiN. In de culturele klasse zijn er prijzen uitgereikt aan de VOJ Apoera, de St, Theodorisschool, VHJI en de groep uit OS2 Wageningen.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh is bijzonder trots op de organisatie. Met de ondersteuning van de Finabank is het dit evenement een succesverhaal geworden.
Advertenties