Financiën: In 4 districten betaling alleen via bank
25 Jul 2017, 20:27
foto


Zoals het in Saramacca sinds juni het geval is, zullen ook in enkele andere districten betalingen uitsluitend via de bank plaatsvinden. Het ministerie van Financiën deelt mee dat per 1 augustus in Commewijne de betaling van kas naar bank wordt overgeheveld. Para volgt op 15 augustus en Coronie op 15 september.

Het overhevelen van de betaaldiensten van de kas naar bankbetalingen, heeft tot gevolg, dat betalingen voor rijexamens en vergunningen uitsluitend via de bank kunnen worden gestort op de rekening van de het ministerie van Financiën (de Centrale Betaaldienst).

Het optimaliseren van de interne processen en het verbeteren van de externe dienstverlening aan de samenleving zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het herzien van de betaalmogelijkheden van de sub-betaaldiensten. Administratieve processen kunnen versneld plaats vinden en burgers kunnen eerder beschikken over de aangevraagde en betaalde documenten. De locatie voor de verkoop van schoolbuskaarten wordt per district ook gewijzigd, deelt Financiën mee.


Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April