Rosebel schenkt laptops en printers aan RO
23 May 2017, 22:26
foto
Sharmila Jadnanansing van Rosebel Gold Mines overhandigt een van de laptops aan minister Edgar Dikan. (Foto: Regionale Ontwikkeling)


Het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft zes laptops en drie printers ontvangen van Rosebel Gold Mines. De spullen zijn bestemd voor de drie nieuwe directoraten die vorig jaar oktober zijn ingesteld. Sharmila Jadnanansing, Director Legal and Corporate Affairs, heeft de overdracht gedaan aan minister Edgar Dikan.
De nieuwe directoraten zijn: Agrarische Ontwikkeling Binnenland, Duurzame Ontwikkeling Inheemsen en Duurzame Ontwikkeling Afro Surinamers Binnenland.
Deze laptops, met inbegrip van een garantieperiode van 3 jaar, en printers hebben een waarde van ongeveer SRD 60.000. Rosebel draagt bij aan de verdere institutionele versterking van het ministerie. De apparaten zullen vooral voor het uitvoeren van duurzame projecten voor de binnenlandse gemeenschappen worden ingezet.

Maya Dorini, secretaris van RO heeft namens het ministerie hartgrondige dank uitgesproken voor de geste. Ze heeft de garantie gegeven dat de apparatuur goed zal worden ingezet en dat er dankbaar gebruik van zal worden gemaakt. Ook minister Dikan is de maatschappij zeer erkentelijk voor de donatie, meldt Regionale Ontwikkeling.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April