Aanhangers VHP, NPS, PL en ABOP goed opgekomen
20 May 2017, 15:24
foto
Aanhangers van politieke partijen VHP, NPS, ABOP en PL zijn goed opgekomen op de protestmanifestatie in Grun Dyari. (Foto's: Leroy Troon)


De vergadering van de gezamenlijke politieke partijen en andere organisaties is om 15.00 uur begonnen met het volkslied en woorden van geestelijken. Sinds 13.00 uur waren mensen opgeroepen voor de volksmanifestatie in Grun Dyari. De vergaderzaal en het terrein van de NPS zijn goed gevuld terwijl er ook mensen buiten staan.

De groep 'Wij Zijn Moe' vindt dat de regering naar huis moet, terwijl de oppositionele partijen het hebben over ombuiging van het beleid. Curtis Hofwijks zegt niet te geloven in beleidsombuiging. De regering moet naar huis er is geen andere optie.

De politieke partijen VHP, NPS, ABOP en PL zijn in grote getale opgekomen. Ook Carl Breeveld van DOE is van de partij. Net voor de vergadering begon, sloeg het zonnige weer om. Er zijn vier grote tenten op het terrein opgezet. Na de geestelijke leiders volgen toespraken van jongeren en de politieke leiders.
Advertenties