Hofwijks ondersteunt acties van BvL en ALS
30 Mar 2017, 00:43
foto
Curtis Hofwijks van 'Wij Zijn Moe' met Surinaamse vlag bij het Kabinet van de President ter ondersteuning van de BvL en ALS. (Foto: Raoul Lith)


Curtis Hofwijks van de pressiegroep 'We Zijn Moe' was woensdagmiddag aanwezig bij het Kabinet van de President om de Bond van Leraren (BvL) en Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) te ondersteunen. Hij zegt in gesprek met Starnieuws dat er nu meer animo is bij de samenleving om de straat op te gaan.

Voor zaterdagmiddag heeft 'We Zijn Moe' een bijeenkomst gepland aan de Fajadjanstraat te Flora bij het Sportcomplex. Hofwijks zegt dat mensen thuis zitten en op Facebook klagen over het beleid van de regering. Hij heeft gemerkt dat de mensen nu echt de straat op willen gaan om te protesteren tegen onder andere de brandstofverhoging. Indien er veel ondersteuning komt zaterdag, zal bepaald worden welke acties ondernomen zullen worden. Deze activiteit is bedoeld om voeling te houden.

Hofwijks merkt op dat zijn organisatie steeds heeft aangegeven alle acties voor lotsverbetering te ondersteunen. Daarom worden de BvL en ALS gesteund in hun strijd voor herwaardering. Hij vindt dat de BvL en ALS het recht hebben om een programma dat gepresenteerd is, af te wijzen als ze daar niet eens mee zijn. Hofwijks merkt op dat bepaalde personen voorzitter zijn van een organisatie, maar niet de belangen van de leden behartigen. Zij stellen niet de belangen van hun leden voorop, maar die van de regering, de tegenpartij.

Raoul Lith
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April