Kandidaat-lijst Ghisaidoobe aangemeld bij SVB
27 Mar 2017, 20:12
foto
De lijst-Ghisaidoobe wordt ingediend door Ronnie Brunswijk en Aniel Ghisaidoobe. (Foto: Ala-D Media)


De kandidaat-lijst Ghisaidoobe voor de bestuursverkiezing van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), die op 5 april wordt gehouden, is rond. Onder aanvoering van Ronnie Brunswijk is de lijst maandag ingediend bij het SVB-hoofdkantoor.

Op basis van de statuten en het huishoudelijk reglement van de SVB dienen kandidaten voor het voorzitterschap en overige bestuurskandidaten zich uiterlijk twee weken voor aanvang van de bestuursverkiezing zich aan te melden. De deadline voor indiening is gesteld op woensdag om 12.00 uur. De lijst Ghisaidoobe wordt ondersteund door acht leden. Hieronder zijn de topclubs Inter Moengo Tapoe, Notch, Robinhood en Transvaal.

De overige kandidaat-bestuursleden van de lijst Aniel Ghisaidoobe zijn Roy Smit, Annandkoemar Pherai, Delano Landvreugd en Patrick Bel. Ook de huidige bestuursleden Robbie Poetisie en Berhard Abia staan op deze lijst.
Naar het schijnt zal de huidige voorzitter John Krishnadath ook met een kandidatenlijst komen als tegenhanger van Ghisaidoobe. De SVB telt 38 stemgerechtigden.

Brunswijk en Ghisaidoobe haalden na de indiening enkele speerpunten aan waarop dit bestuur zal werken als het worden gekozen. Enkele hiervan zijn decentralisatie van voetbal, openheid van bestuur, investeringen in de breedte als ook ruime aandacht voor vernieuwingen bij de lidbonden.

Ala-D Media
Advertenties