Santos neemt koppositie hoofdklasse over van Acoconut
20 Mar 2017, 08:18
foto
SVB-standenlijst hoofdklasse, na de wedstrijden van afgelopen weekend.


Santos uit Nickerie heeft de koppositie in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) overgenomen van Acoconut. De wedstrijden van de tweede ronde van de competitie zijn dit weekend afgewerkt.

Tahitie (Brokopondo) ontving Caravan (Moengo) en maakte geen fout. Caravan werd met lege handen teruggestuurd. Tahiti won met 3-1. Met deze overwinning komt er geen verandering op de standenlijst voor deze teams. Tahitie blijft op de zesde plaats, terwijl Caravan nog steeds de hekkensluiter is na 10 gespeelde wedstrijden.

Santos kreeg Boma Stars op bezoek en won deze wedstrijd met het kleinste verschil: 1-0. Doordat Santos wist te winnen, verlaat deze club de vierde plaats en neemt de koppositie van Acoconut over. Beide ploegen hebben uit 10 wedstrijden 21 punten, maar Santos heeft een beter doelsaldo. Papatam en West United vallen automatisch beide met één plek terug op de standenlijst.

Zondagmiddag heeft T.O.K. bezoek gehad van Slee jr. in het Brunswijk Stadion. Deze wedstrijd eindigde 2-2. Ook met deze uitslag komt er geen verandering in de positie van deze twee teams.

Edgar van Genderen

Saturday 23 June
Friday 22 June