Ruim 15,5 kg marihuana te Brownsweg in beslag genomen
19 Mar 2017, 16:12
foto


Zoli K. (51) is met veertien pakken marihuana aangehouden door de politie van Brownsweg. Het gaat om een totaal gewicht van 12.940 gram. De politie werkte de verkregen informatie uit. Bij een verkeerscontrole werd de drugstransporteur aangehouden. Bij een inval is nog eens ruim 2,6 kg marihuana in beslag genomen.

De man kwam vanuit Atjoni en was op weg naar Paramaribo met de drugs. Hij is samen met de in beslag genomen marihuana overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Dit meldt de Public Relations van de politie.

In het verlengde van het onderzoek heeft de Narcotica Brigade, bijgestaan door de politie van ressort Latour, een inval gedaan op een adres in het ressort. Hierbij zijn in de woning en in de directe omgeving aangetroffen en in beslag genomen 2.606 gram marihuana in pakken en zakken verpakt. De bewoners Norine B. (22), Snobia B. (19) en de 17-jarige Demelzio B. zijn aangehouden.

De 47-jarige hoofdbewoonster Moina B. is op 16 maart opgespoord en aangehouden. Deze bleek de partner te zijn van de drugstransporteur Zoli K. Op de tiener na, zijn alle verdachten in verzekering gesteld.

Saturday 23 June
Friday 22 June