Is Suriname inderdaad in goede handen?
28 Feb 2017, 01:14
foto


Als de ondervoorzitter van de regerende paarse partij, ds. André Misiekaba stelt dat het land in goede handen is bij de president, dan bestaan er veel twijfels bij de gemeenschap hierover. (citaat d.d. 25/2/ 17). Het gros van de bevolking, dat onder de armoedegrens leeft, is echter een andere mening toegedaan.

Inderdaad moeten personen die het bewind en de goede ideeën niet ondersteunen en het systeem niet begrijpen, volgens Misiekaba worden vervangen! In dit kader wordt er gevraagd of niet enkele goed functionerende ministers zijn gereshuffeld.
De NDP-topper weet welke minister zijn zegen heeft en niet is bedankt, maar overgeplaatst.

De z.g. ' rotte appels' moeten zonder meer worden ontlast van hun functie. Personen, leidinggevenden, ambtenaren etc. die misbruik maken van hun positie en functie, moeten worden vervangen en waar nodig dienen de gebruikelijke onderzoeken te worden gepleegd. En indien noodzakelijk, dan moeten de disciplinaire maatregelen niet uitblijven en wel zonder aanzien des persoons.

Er moet wel hoop zijn als het land inderdaad in goede handen is en dan is er enige hoop, dat ons land tot hogere economische bloei kan en zal komen. Als er personen vervangen moeten worden, dan moet dit ook gelden voor ambtenaren op de kabinetten van de president en van de vicepresident. Hopelijk zal de ingestorte economie binnen een afzienbare tijd boven water worden getrokken.

Als de inkomsten uit de natuurlijke hulpbronnen en andere sectoren goed worden besteed en transparantie van beleid wordt gevoerd en vooral als er sprake zal zijn van een goed en rationeel bestuur en niet één van verspilling; dan is er hoop om de huidige crisis te overleven. En dan kunnen wij het DNA-lid Misiekaba in het gelijk stellen, dat het land inderdaad in goede handen is bij de president.

Tenslotte zij gesteld, dat wij een land zullen worden en zijn wat wij zelf ervan zullen maken!

Roy Harpal
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April