Politie informatie over drama aan de Bomaweg
20 Feb 2017, 10:29
foto


De politie Public Relations meldt dat uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Narine Tulsidei (35) en haar vriend Ritesh C. (33) verrast werden door Roepish R, die hen messteken heeft toegebracht. De dader, ex-vriend van de vrouw, stormde het huis aan de Bomaweg binnen via de voordeur die openstond. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh en Narine steekverwondingen toe.

Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherpe voorwerp. Hij belde vervolgens met de eigenaar van de woning en gaf hem door de daad te hebben gepleegd, omdat hij het niet kan verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.

Toen de politie van Santo Boma ter plekke aankwam, vertoonde Narine geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Ritesh werd per ambulance overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp. Zijn toestand is kritiek. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Aan de opsporing van Roepish, alias 'Rocky' wordt er gewerkt. Tijdens zijn relatie met de vrouw, mishandelde hij haar vaak. De vrouw deed in november vorig jaar aangifte van mishandeling tegen hem. Hij werd toen aangehouden en in verzekering gesteld. Gelijk na zijn in vrijheid stelling in de maand december 2016, kwam er een einde aan hun relatie. 'Rocky' nam zijn kleren en verliet de woning. Toen hij de informatie kreeg dat de vrouw een nieuwe vriend heeft, wilde hij hen dit betaald zetten en ging over tot de daad.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April