PTV gaat samenwerking aan met United Television
14 Jan 2017, 00:37
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur


Pertjajah TV (PTV) is een samenwerking aangegaan met United Television van Jules Ramlakhan. Het station zal een grote transformatie ondergaan, deelt Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur mee. PTV zal door de samenwerking tot een ultramodern medium omgebouwd worden.

PTV heeft twee maanden uitstel gevraagd aan de autoriteiten voor de omschakeling van analoog naar digitaal. Somohardjo ziet United Television als een sterke partner, waarmee het televisiewezen in Suriname wordt verrijkt. De politicus deelt mee dat PTV niet is verkocht. Ook Radio Pertjajah blijft normaal draaien.

“PTV zal altijd blijven bestaan. Iedereen in Suriname heeft vanwege de huidige precaire situatie te maken met financiële problemen, van de hoogste tot de laagste klasse, van de president tot de bedelaar. Maar dat betekent niet dat we het station gaan verkopen. Het is de ziel van de partij. Het is, naast onze veldbezoeken, hét communicatiemiddel waarmee we onze mensen kunnen bereiken. Zolang ik leef, zullen PTV en Radio Pertjajah blijven bestaan”, zegt de politicus.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April