Politie houdt met hulp burger crimineel aan
10 Jan 2017, 19:23
foto


De 32-jarige crimineel Bunyan P. is dinsdagochtend aangehouden door de politie, kort nadat hij met een kompaan een beroving had gepleegd. De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van de beroving aan de Zwartenhovenbrugstraat. Een oplettende autobestuurder verleende hulp aan het slachtoffer.

De autobestuurder die het voorval heeft meegemaakt, schreef met zijn vinger in het stof op het voertuig van het slachtoffer het kentekennummer van de auto waarin de rovers zich verplaatsten op. Hij zei aan het slachtoffer de politie in te schakelen en achtervolgde de rovers in zijn voertuig.

De getuige bleef in contact met de Meldkamer om zodoende de route van de rovers te kunnen doorspelen. Op de hoek gevormd door de Hof- en de Prinsenstraat werden de rovers door de politie klemgereden. Een van hen zag kans weg te komen.
Bunyan P. is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche van de regio Paramaribo, meldt de politie Public Relations.

Sunday 22 April
Saturday 21 April
Friday 20 April