65e verkeersdode genoteerd voor dit jaar
09 Dec 2016, 11:41
foto


Theo de Bies (59) is donderdag na te zijn aangereden door een vrachtwagen in het ziekenhuis overleden. De aanrijding vond plaats op de kruising dokter Sophie Redmond- en de Zwartenhovenbrugstaat. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 65.

De politie trof het slachtoffer zwaar gewond op het wegdek aan. Onderzoek wees uit dat het verkeerslicht op rood stond. De voetganger bevond zich tussen de voertuigen en vroeg naar geld. Op een bepaald moment sprong het licht op groen. De Bies liep naar de kant en zag een bromfiets aankomen. Hij sprong naar het midden om niet aangereden te worden door de bromfietser, maar kwam daarbij tegen de achterkant van een vrachtwagen aan.

Door de slag viel de man op het wegdek en werd overreden door de vrachtwagen. Per ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij kort daarna het leven liet.

De bromfietser en de vrachtwagen bestuurder verkeerden niet onder invloed van alcohol. Na te zijn verhoord zijn ze heengezonden. Het lijk is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations
Advertenties