Politiebericht over woningbrand Saturnusstraat
06 Dec 2016, 11:32
foto
De brandweer bezig met blussen van de brand aan de Saturnusstraat. (Foto: bombelman.com)


De vrouw die vannacht is omgekomen in de brand aan de Saturnusstraat, is de 68-jarige Rinette Mangoendihardjo, gehuwd Linger. Dit deelt de politie Public Relations mee.

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de woningbrand. Bij aankomst op het adres stond de hoogbouwwoning die voor een groot deel uit steen is opgetrokken in lichterlaaie. Volgens verklaring van de buurtbewoners bevond de vrouw, die alleen woonde, zich in het gebouw. Vanwege de extreme beveiliging van het pand kon er geen hulp worden geboden. Zowel de brandweer als de politie konden het pand niet betreden.

Na enige tijd gelukte het de brandweer toch het pand binnen te gaan. Ze stuitte op het verkoolde lichaam van het slachtoffer. Het lijk werd afgevoerd en na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, is niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing is belast met het onderzoek.
Advertenties

Wednesday 17 April
Tuesday 16 April
Monday 15 April