Tiener de bak in voor seksueel contact met 13-jarige
01 Dec 2016, 22:00
foto


De politie van Lelydorp heeft Evenz C. (18) ingesloten. Volgens onderzoek heeft hij seksueel contact gehad met een 13-jarig meisje. Hij heeft haar via social media leren kennen. Zij maakten een afspraak om elkaar te ontmoeten.

De politie kreeg een melding dat een tiener aan de Indira Gandhiweg door een groep personen achterna werd gezeten. Een politieambtenaar die op dat moment voorbijreed, bracht redding voor Evenz door hem in zijn voertuig te nemen en te brengen naar het politiebureau Lelydorp. Hij deed het woonadres van het meisje in het ressort Lelydorp aan. Het stel trok zich in een zijweg terug. De familie van het 13-jarig meisje ontdekte hen en wilde de jongeman te lijf gaan. Evenz zette het op een lopen, achterna gezeten door de familieleden.

De familieleden begaven zich samen met de 13-jarige naar het politiebureau. Bij confrontatie wilden de jongeman noch het meisje aangeven wat er is gebeurd. Het meisje werd verwezen naar een arts, die haar doorverwees naar een gynaecoloog. Beide artsen hebben geconstateerd en bevestigd dat de 18-jarige seksueel contact heeft gehad met het minderjarige meisje.
Evenz werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Deze zaak is hangende het verdere onderzoek overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, meldt de Public Relations van het korps.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April