Vader staat terecht voor misbruik 9-jarige dochter
02 Dec 2016, 00:53
foto


Brian N. staat terecht, omdat hij ervan beschuldigd wordt, zijn bloedeigen dochter seksueel misbruikt te hebben. Het negen jaar oude meisje blijft erbij dat haar vader haar heeft misbruikt. De verdachte zegt dat zijn dochter voor hem liegt. In deze zaak heeft rechter Siegline Wijnhard de moeder van het kind - de vrouw van de verdachte - gehoord op de rechtszitting van donderdag.

De moeder beweerde dat zij het kind met een potlood aan haar vagina bezig had gezien. Zij zou dit vaker hebben gedaan. Ze vond het gedrag niet vreemd voor een negenjarig meisje. Het Openbaar Ministerie confronteerde de moeder met het visum van de gynaecoloog. Daaruit blijkt dat het kind geen potlood, maar een dikker voorwerp naar binnen heeft gehad.

De ouders van het kind sliepen niet op een kamer. De man sliep bij de kinderen in een andere ruimte. De vrouw geeft aan dat zij haar man gevraagd heeft als hij het kind heeft misbruikt. “Ik kom toch elke avond bij jou voor seks, dan hoe ga ik dat met het kind doen?” was zijn antwoord. Volgens de moeder kan de verdachte het feit niet gepleegd hebben, omdat vader en dochter een hechte band met elkaar hebben. Op 15 januari van het komende jaar zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April