Getuige en verdachte gehoord in berovingszaak
24 Oct 2016, 22:50
foto


Carlo L. staat terecht, omdat hem verweten wordt dat hij met anderen een beroving gepleegd heeft. Nadat de de Centrale Meldkamer het bericht doorkreeg, reden de agenten kort daarna het voertuig van de verdachte klem. De politie had als tip binnen dat het om een bordeaux voertuig ging, waarvan de koplampen verschillende lichtsterkte uitstraalden. In zijn voertuig werden er patronen en vijf paar slippers aangetroffen.

Een getuige werd gehoord in deze zaak. De vrouw zei dat ze naar bed zou gaan. Toen zag ze een bordeaux auto bij haar schutting keren. Zij zag twee mannen verscholen achter een kokosboom staan. Ze hadden een van de buren in de omgeving beroofd. Later zag de getuige dat het om vijf personen ging.

Advocaat Headly Derby vroeg de getuige hoe ze wist dat het om een Brevis ging. Ze zei dat ze het merk kent en dat zij dit ook kon aflezen op het voertuig. De verdachte werd ook gehoord. Hij beweerde dat hij op die bewuste dag een vrouw die een buitenechtelijke relatie met hem onderhoudt, had afgezet. Hij weet niet precies waar ze woont, maar is al een poos met haar. “Ze is de vrouw van een andere man, daarom zet ik haar een paar huizen verder af. Ik was de hele avond met haar gaan chillen en toen ik haar afgezet had, wilde ik een pak sigaret kopen. De politie reed me toen klem”, beweerde Carlo L.

Kantonrechter Siegliene Wijnhard hield de verdachte voor dat de politie al geweest was op het aangegeven adres. Maar, ze troffen totaal iemand anders aan, waardoor zijn alibi niet klopte. De verdachte bleef erbij dat hij onschuldig is. Deze zaak zal op 14 november verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties