Inter Moengo Tapoe en Binhood strijden om US$ 10.000
21 Oct 2016, 08:17
foto


Landskampioen Inter Moengo Tapoe en bekerkampioen van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), Robinhood, strijden zondag om de Presidents Cup. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt een trofee en US$ 10.000, de verliezer krijgt een trofee en US$ 5000. Tijdens een technische meeting gisteren hebben beide clubs aangegeven te gaan voor winst. Een zorgpunt echter is dat zij het geld direct willen ontvangen.

Het is eerder voorgekomen dat bij de President Cup ploegen lang moesten wachten op hun geldprijzen. Ze hopen dat deze keer, gezien de moeilijke economische situatie die ook de voetballerij in zijn totaliteit raakt, zaken vlotter verlopen.

De wedstrijd zal in het A.Kamperveen stadion gespeeld worden en de aanvangstijd is 18.00u. Indien deze wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk eindigt, zal er worden verlengd met 2 x 15 minuten. Is de stand na de verlenging nog gelijk, dan zullen er vrije trappen worden genomen vanaf de penalty stip.

In 2007 en 2012 speelden Inter Moengo Tapoe en Robinhood al tegen elkaar om de Presidents Cup. Beide wedstrijden werden gewonnen door Inter Moengo Tapoe. De laatste twee wedstrijden van de Presidents Cup heeft Inter MT verloren (2014 en 2015). In de laatste ontmoeting tussen beide ploegen om het bekerkampioenschap, wist Robinhood te winnen van IMT.

Ala-D Media
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April