Man ontkent ontucht met 9-jarige stiefdochter
21 Oct 2016, 05:08
foto


Louis G. (63) staat terecht, omdat hij ervan verdacht wordt, ontucht gepleegd te hebben met zijn negenjarige stiefdochter. Het kind kent hij vanaf haar eerste jaar. De verdachte wordt verweten dat hij diverse keren met zijn vinger in haar vagina is geweest. Louis G. blijft erbij dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan het feit.

Rechter Sieglien Wijnhard vroeg de verdachte of hij een aliasnaam heeft en of hij ook Sandy genoemd wordt. De verdachte ontkende dit. Volgens Louis G. heeft de politie zomaar wat opgetekend, omdat het kind dat nooit verklaard kan hebben. De rechter besloot de verbalisant te horen op de volgende zitting wanneer deze zaak voor zal gaan.

“Ik ben meer dan een vader voor haar. Ik ben ook een opa voor haar”, meent de verdachte. Volgens hem is het kind zodanig bang gemaakt door de politie, waardoor zij andere verklaringen heeft afgelegd. Ook vroeg de verdachte of een andere arts het kind kon onderzoeken, omdat hij ervan overtuigd is, dat zij nog maagd is. Wijnhard voerde aan dat zij geen enkele reden hiertoe ziet en dat zij het rapport van de deskundige betrouwbaar vindt. Ze benadrukte dat ze geen aanleiding hiervoor ziet.

Op de zitting van 3 november zullen naast de verbalisant, het kind en haar moeder gehoord worden. De verdachte wordt bijgestaan door de raadslieden Oscar Koulen en Robby Dens.

Wanita Ramnath
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April