Partijvoorzitter: NDP zal weer op poten gezet worden
01 Oct 2016, 09:22
foto
President Desi Bouterse in OCER vrijdagmiddag. (Beeld: René Gompers)


NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, beloofde vrijdag aan zijn achterban in OCER dat de partij weer op poten gezet zal worden, nu de jaarrede voorbij is. Alle animositeit moet aan de kant worden gezet. Bouterse zei dat hij weet dat er mensen zijn in de partij die pakketten hebben gestolen. Daarom komen zij niet meer in aanmerking voor het verdelen van pakketten.

De partijleider merkte op dat hij op Leonsberg zit, maar weet wat er gebeurt. Pakketten worden achtergehouden. Hij kan zo aangeven in welke containers ze bewaard zijn. De politicus merkte op dat er geen vertrouwen meer is in mensen met dit gedrag. Wat Bouterse betreft, doet hij daar zand over.

Hij voerde ook aan dat er kritiek wordt geleverd op jongeren die een fout maken. Mensen springen op hun nek, terwijl zaken intern aangepakt moeten worden. Bouterse zei dat er veel ouderen zijn die moeten overdragen aan de jongeren. Er moet transitie komen. Er is veel geïnvesteerd in jongeren door de partij. Als zij een keer een fout maken, moet hun nek niet worden gebroken. De NDP-leider zei dat doorgegaan zal worden met het investeren in jongeren, die het zullen moeten overnemen. Hij vroeg de NDP'ers om kracht te putten uit de jaarrede en het vertrouwen te blijven hebben. Bouterse zei blij te zijn met de ondersteuning van de achterban. Hij merkte op dat mensen echt geen geld hebben gekregen om naar OCER te komen.
Advertenties